Ontdek hoe wij minimaal 20 afspraken garanderen in de eerste maand, volledig performance based, of je betaalt ons niets!

Plan een DEMO-call in!

Genereer gekwalificeerde afspraken, volledig performance based en betaal pas vanaf het moment dat JIJ resultaat behaalt!

Je zult geen partner vinden die meer geeft om jouw resultaat!

  • Je betaalt pas vanaf het moment dat JIJ verdient
  • Je betaalt een vergoeding per gekwalificeerde lead
  • Minder tijdrovend, meer resultaat; kwaliteit boven kwantiteit

Resultaten, beoordelingen en casestudies van meer dan 32 bedrijven die onze opschalingsmethoden hebben ervaren 🚀

Casestudy cursusverkoop

Totale uitgaven: €4768,93
Verkochte cursussen: 91 cursussen
Totale omzet: 799 x 91 = €72.709
Rendement op investering: 1500%

Casestudy bioscoop

Totale uitgaven: €9100,-
Directe omzet: €100.000+ (exclusief horeca-uitgaven)
Rendement op investering: 1090%

Casestudy traprenovatiebedrijf

Totale uitgaven: €926,41
Aantal afspraken: 88 afspraken
Aantal verkochte trappen: 29 trappen
Totale omzet: 1750 x 29 = €50.750
Rendement op investering: 5400%

Echte bedrijven met echte ervaringen

Kitty - Skin Medic

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor NXT-Brand. Ze hebben geweldige resultaten behaald door ons te helpen leads te genereren en een effectief opvolgsysteem op te zetten voor de verkoop van mijn cursussen. Ik ben erg tevreden over hun diensten en kijk uit naar een blijvende samenwerking!

Juul - Nolt B.V.

Het team heeft keihard gewerkt, en ik kan oprecht zeggen dat ze altijd duidelijk zijn en meer doen dan ze beloven. De resultaten die we hebben gezien, zijn ronduit verbazingwekkend. Ik kan niet gelukkiger zijn met hoe onze online advertenties zijn geoptimaliseerd en hoe dit ons heeft geholpen.

Boelé Staalbouw

We hebben dankzij het team van NXT-Brand een indrukwekkende omzetgroei doorgemaakt. Hun diensten hebben geleid tot een overvloed aan leads en nieuwe klanten. Opvolgsysteem werkt ook goed en overzichtelijk. We zijn meer dan tevreden en kunnen de samenwerking zeker aanraden!

Ralph - DOK6

Onze samenwerking met NXT-Brand loopt al geruime tijd, en ik ben er blij mee. Ze houden zich aan de afspraken en zetten alles op alles om het maximale uit onze campagnes te halen. Wat onze samenwerking echt goed maakt, zijn de korte lijnen en snelle reacties. We weten dat we op hen kunnen rekenen!

Joshua - More Life Garments

Ze hebben onze online advertenties onder de loep genomen en verbeterd, waardoor we veel meer mensen bereiken en onze verkoop stijgt. Wat ik vooral fijn vind, is hoe toegewijd ze zijn. We kunnen altijd gemakkelijk met hen praten. Ik ben superblij met de resultaten tot nu toe!

Jean-Piere - Pepp.fit

NXT-Brand voorziet onze 5 locaties van advertenties en zijn we ontzettend tevreden met de resultaten. Ze hebben ons geholpen om nieuwe klanten aan te trekken door effectieve advertentiecampagnes en een doeltreffend opvolgsysteem. We waarderen hun inzet en zijn blij met de samenwerking!

Artoer - Best Life

Wat ik waardeer aan de jongens van NXT-Brand is dat ze straight to the point zijn. Er is geen gedoe, je weet precies waar je aan toe bent. De samenwerking voelt prettig aan, en ik enorm tevreden over het opvolgsysteem. Het werkt voor ons fijn en de opvolging is een stuk gemakkelijker geworden.