Binnen 30 dagen winstgevend Met ons lead-to-succes Framework

Ontdek de kracht van ons Lead-to-Success Framework, waarbij we gebruikmaken van geavanceerde technologie om de opvolging te automatiseren en jou te ontzorgen. We gaan verder dan simpelweg het genereren van leads. We zetten ze om in waardevolle klanten die jouw bedrijf laten groeien.

Fase 1

Lead Accelerator - Turbocharge jouw leadgeneratie

In deze fase richten we ons op het aantrekken en kwalificeren van leads. We ontwikkelen een krachtige leadfunnel en creëren aantrekkelijke advertenties om je ideale klanten aan te spreken. Door leads te kwalificeren, bespaar je kostbare tijd en middelen en richt je je alleen op de leads die er écht toe doen. Met onze krachtige leadfunnel en doelgerichte advertenties bereiken we een conversieboost van maar liefst 25%, waardoor je direct kwalitatieve leads binnenhaalt.

Fase 2

Lead Converter - Transformeer Interesse naar Afspraken

In deze fase gaan we verder dan alleen het genereren van leads. We implementeren een geavanceerd opvolgsysteem dat persoonlijke interacties mogelijk maakt met je leads. Ons systeem maakt gebruik van geautomatiseerde whatsapp-gesprekken om direct contact te leggen en waardevolle communicatie te initiëren.

Fase 3

Conversion Mastery - Optimaliseer Klantconversies en Groei

In deze fase optimaliseren we jouw conversieproces en zetten we leads om in betalende klanten. Met geavanceerde software en strategieën brengen we jouw leads naar het punt van actie. We werken nauw samen met jouw team om het verkoopproces te stroomlijnen en te verbeteren. Training, ondersteuning en continue analyse van resultaten helpen je verkoopteam hun conversievaardigheden te versterken. Onze data-gedreven inzichten zorgen voor verbeterde prestaties en het hoogste rendement uit je leads. Met onze leadgeneratie service behaal je niet alleen leads, maar ook daadwerkelijk klanten en groei voor jouw bedrijf op de lange termijn.

Geen leads, maar klanten!

De effectiviteit van onze aanpak

Kwalitatieve leads

Verhoog de kwaliteit van jouw leads met 25% met persoonlijke advertenties, een sterke funnel en een duurzame strategie. Geen quick-fix!

Conversie lead naar klant

ons Lead-to-Succes Framework, voorzien van efficiënte opvolgprocessen, heeft geleid tot een gemiddelde stijging van 30% in het aantal leads dat daadwerkelijk klant wordt.

Stap-voor-stap naar succes

Ontwikkel een op maat gemaakte strategie en krijg continue ondersteuning en trainingen en ervaar een groei van 25% meer resultaat!

Tijdsbesparing tot wel 70%

Bespaar kostbare tijd en laat ons systeem naadloos en efficiënt werken, terwijl jij je kunt richten op het laten groeien van je bedrijf.

Gamechanger! Upgrade je bedrijf naar volledige ontzorging en automatisering van de lead-opvolging met onze AI-afspraken bot die leads kwalificeert én inplant.

Waar leads in klanten veranderen

Onze bewezen methode

The old way

Levering van lage kwaliteit leads zonder verdere ondersteuning.
Beperkte mogelijkheden voor het personaliseren van marketingboodschappen.
Handmatige en tijdrovende opvolgingsprocessen.
Risico op het verliezen van waardevolle leads.
Gebrek aan diepgaand inzicht in de behoeften en interesses van de leads.

Met NXT-Brand

Kwaliteit boven kwantiteit: Liever 30 hoog gekwalificeerde leads die écht iets willen kopen dan 100 lage kwaliteit leads!
Een alles-in-één en efficiënt systeem dat leidt tot waardevolle klanten.
Gerichte personalisatie van marketingboodschappen voor maximale impact.
Geautomatiseerde en efficiënte opvolgingsprocessen.
Geen leads die verloren gaan, maar succesvolle klanten die jouw bedrijf laten groeien!

Vul je agende met gekwalificeerde afspraken

Ons alles-in-één en efficiënte systeem garandeert waardevolle afspraken voor jouw bedrijf. Ervaar de kracht van een werkende strategie en geautomatiseerde opvolging voor maximale impact op je rendement.

Bekijk onze resultaten

Wij zijn de beste keuze voor

Marketing & Sales

Meta ads

Leadgeneratie

Pullz Sport & Lifestyle

Ik ben absoluut tevreden over de service van leadgeneratie en het opvolgsysteem dat NXT-Brand biedt! Dankzij hun expertise en inzet krijg ik maandelijks automatisch proefsessies, waardoor agenda maandelijkse wordt gevuld. Het opvolgsysteem werkt fijn en zorgt ervoor dat geen enkele lead verloren gaat. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor leadgeneratie!

Sterre Blok - Eigenaresse
Phi Academy

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de service op het gebied van leadgeneratie van NXT-Brand! Dankzij hun professionele aanpak ontvang ik maandelijks een stroom aan nieuwe cursisten. Als eigenaresse van Phi Academy was ik op zoek naar een partner die niet alleen leads kon genereren, maar ook kon bijdragen aan de groei en ontwikkeling van mijn bedrijf. En ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik die partner heb gevonden. Voor ondernemers die op zoek zijn naar een partner die hen helpt groeien, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak, kan ik dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.

Ailin Parsa - Eigenaresse
Beautykliniek Weesp

Ik ben heel erg tevreden over de service van NXT-Brand! Ik merk een groot verschil tussen de leads die we voorheen kregen en de leads die we nu ontvangen. Ook merk ik dat het team betrokken is met mijn bedrijf en ze begrijpen wat ik wil en welke soort klanten voor mij het beste werken. Het team denkt veel met mij mee en ik ontvang wekelijks overzichten van de resultaten. Ik ben erg tevreden! Ik kan het iedereen aanbevelen.

Esmay - Eigenaresse

Plan hier je gesprek in